Η εταιρεία KYRMIZAS FARM

Οικογενειακή παράδοση στα αυγά από το 1962

Έχουν περάσει περισσότερα από πενήντα χρόνια από τότε που τα πρώτα αυγά Kyrmizas Farm βγήκαν στην ελληνική αγορά. Μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση, μια δραστηριότητα βασισμένη σε ένα από τα βασικότερα είδη της ελληνικής διατροφής. Η αδιάκοπη παρουσία της εταιρίας στο χώρο , η εμπιστοσύνη των χιλιάδων πελατών μας και η προτίμηση των καταναλωτών στα προϊόντα μας είναι οι πιο αδιάψευστοι μάρτυρες μιας οικογενειακής παράδοσης που συνεχίζεται μέχρι σήμερα, προσφέροντας ότι καλύτερο για τους καταναλωτές και τους πελάτες μας.

Οι δραστηριότητες της εταιρείας μας πλέον επεκτείνονται σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, προμηθεύοντας με αυγά χιλιάδες επιχειρήσεις που εμπιστεύονται την ποιότητα των προϊόντων της Kyrmizas Farm για τους πελάτες τους. Επιπλέον την γκάμα υπηρεσιών της εταιρείας συμπληρώνει πλέον και μία πλήρης σειρά προϊόντων λιανικής που διατίθενται προς πώληση σε όλη την Ελλάδα , φέρνοντας έτσι τη μοναδική ποιότητα και τη γεύση των αυγών της Kyrmizas Farm στο ελληνικό τραπέζι , στην ελληνική οικογένεια.

Πωλήσεις

Η Kyrmizas Farm διαθέτει ένα πλήρως ανεπτυγμένο δίκτυο πωλήσεων που καλύπτει ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, προμηθεύοντας με φρέσκα αυγά πληθώρα επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο της εστίασης ,όπως εστιατόρια, μονάδες ταχυφαγείων, ξενοδοχεία και ζαχαροπλαστεία. Διαθέτοντας τον δικό της ιδιόκτητο στόλο, η εταιρεία είναι σε θέση να εξυπηρετεί άμεσα και με τον ιδανικότερο τρόπο τους πελάτες της σε πανελλήνια εμβέλεια. Επιπλέον η εταιρεία έχει αναπτύξει τη δικής της σειρά προϊόντων λιανικής, προσφέροντας τα προϊόντα της στις μικρές κλασικές συσκευασίες της εξάδας και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού με τη ποιότητα και τη γεύση των αυγών Kyrmizas Farm, που είναι πια στη καθημερινή προτίμηση χιλιάδων Ελλήνων. Υπεύθυνος πωλήσεων χονδρικής είναι ο Δημήτρης Κυρμιζάς, ενώ το προσωπικό της εταιρείας είναι πάντα στη διάθεσή σας τόσο για να σας εξυπηρετήσει, όσο και για να σχεδιάσει μαζί σας το καλύτερο πακέτο προϊόντων, που να εξυπηρετεί ιδανικά τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης.

Εγκαταστάσεις

Οι κεντρικές εγκαταστάσεις και τα γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στην Πευκη. Οι εγκαταστάσεις μας είναι εξοπλισμένες με τελευταίας τεχνολογίας υλικό ενώ πληρούν όλες τις εγχώριες και διεθνείς προδιαγραφές τόσο για την άριστη ποιότητα και την υγιεινή των προϊόντων, όσο και για την ασφάλεια, την προστασία και την εν γένει παραμονή των πτηνών σε αυτά. Το προσωπικό της Kyrmizas Farm μεριμνά διαρκώς για τη διατήρηση της άριστης ποιότητας σε όλα τα στάδια της παραγωγής ενώ την υποδομή της εταιρείας συμπληρώνει ένας ιδιόκτητος στόλος οχημάτων, επιφορτισμένος με τη γρήγορη και ασφαλή παράδοση των παραγγελιών σε όλη την Ελλάδα.

Παραγωγή

Η παραγωγή σε όλα τα στάδια, μέχρι και την τελική συσκευασία και παράδοση του προϊόντος γίνεται σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές που αφενός εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα και υγιεινή των προϊόντων, αφετέρου διατηρούν αναλλοίωτη την πλούσια γεύση των αυγών της Kyrmizas Farm. Η διατροφή των πουλερικών γίνεται αυστηρά αποκλειστικά με φυσικές τροφές, ενώ ο εμβολιασμός των νεοσσών και η διαρκής παρακολούθηση της καλής υγείας των πουλερικών, μέσω υγειονομικών και κτηνοτροφικών ελέγχων, αποτελούν βασική μέριμνα του εξειδικευμένου προσωπικού της εταιρείας. Η ενδελεχής διαδικασία διαλογής που ακολουθεί, εξασφαλίζει ακόμα περισσότερο την άριστη ποιότητα των αυγών, ενώ η ύπαρξη ενός σύγχρονου ιδιόκτητου στόλου οχημάτων για τη μεταφορά των προϊόντων στους πελάτες μας αποτελεί την εγγύηση ότι τα αυγά της Kyrmizas Farm καταλήγουν στους καταναλωτές ολόφρεσκα και γευστικά.