ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Τα αυγά της Kyrmizas Farm στο τραπέζι σας!

Τα προϊόντα λιανικής της Kyrmizas Farm διατίθενται προς πώληση σε όλη την Ελλάδα. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τα σημεία πώλησης που βρίσκονται κοντά σας!

  • Ποιότητα
  • Φιλική εξυπηρέτηση
  • Πανελλαδική κάλυψη
Image

KYRMIZAS FARM

Φιλική εξυπηρέτηση με σύγχρονο πρόσωπο

Image
Παραγγελίες
Τηλ. 210-2815095
Fax. 2102829314
Μπορείτε να δώσετε τις παραγγελίες σα τηλεφωνικώς ή μέσω fax.
Διανομή
After Sales

KYRMIZAS FARM

Εξυπηρέτηση

Παραγγελίες

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας στη Kyrmizas Farm τηλεφωνικώς ή να την αποστείλετε με fax. Όλες οι παραγγελίες καταγράφονται άμεσα και εξυπηρετούνται στο συντομότερο δυνατό χρόνο, ενώ πάντα ενημερώστε άμεσα για το ακριβές κοστολόγιο και την ημερομηνία και ώρα παράδοσης της παραγγελίας σας. Το προσωπικό της kyrmizas Farm είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε το πλέον κατάλληλο πακέτο προϊόντων για την επιχείρηση σας, ώστε με τη βοήθεια τακτών ή προκαθορισμένων παραγγελιών να εξυπηρετείστε άμεσα, εξασφαλίζοντας πάντα επάρκεια για την επιχείρησή σας.

Διανομή

Η διανομή των παραγγελιών γίνεται με τον ιδιόκτητο στόλο της εταιρείας, εξασφαλίζοντας έτσι την ταχύτερη εξυπηρέτηση για τον άμεσο εφοδιασμό των πελατών μας με τα προϊόντα μας. Οι παραγγελίες αποστέλλονται άμεσα σε όλη την ελληνική επικράτεια, ενώ η εταιρεία έχει εξασφαλίσει σταθερές και αξιόπιστες συνεργασίες με πρακτορεία μεταφορών ανά την Ελλάδα, για τις περιπτώσεις που η παράδοση της παραγγελίας δε μπορεί να γίνει απευθείας από τη Kyrmizas Farm. Επιπλέον η αποστολή των παραγγελιών, εδικά για σταθερούς πελάτες και επαναλαμβανόμενες παραγγελίες γίνεται δωρεάν από την εταιρεία μας.

After Sales

Η Kyrmizas Farm, έχοντας παρουσία δεκαετιών στο χώρο, προσφέρει στους πελάτες της ένα πλήρες πλαίσιο εξυπηρέτησης σε κάθε στάδιο της παραγγελίας. Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας είναι πάντα στη διάθεση των πελατών μας ώστε να ανταποκρίνεται άμεσα στην ανάγκη για γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση, αλλά και να προσφέρει προτάσεις και λύσεις σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε εταιρείας για τροφοδοσία. Επιπλέον στους σταθερούς πελάτες μας παρέχονται επιπλέον παροχές όπως η δωρεάν αποστολή παραγγελιών, η δυνατότητα εξυπηρέτησης παραγγελιών της «τελευταίας στιγμής» κατά προτεραιότητα, αλλά και η δυνατότητα αποστολής προκαθορισμένων παραγγελιών σε τακτά χρονικά διαστήματα προσφέροντας έτσι ταχύτερη τροφοδοσία στην επιχείρηση.